Vastaanotto

Mielipuheen vastaanotto sijaitsee Helsingin Malmilla, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Bussipysäkit ja juna-asema ovat aivan vieressä ja talon edessä on asiakkaille parkkipaikkoja. Viihtyisän 20m2 terapiatilan lisäksi käytössä on odotustila sekä asiakas-wc. Allergisille tiedoksi, että vastaanotolla vierailee toisinaan pieni villakoira. Avustajakoiran mukaan ottamisesta on sovittava erikseen. Vastaanotolle voi tulla ainoastaan ennalta sovittuihin tapaamisiin.

Psykoterapiaan voit tulla itse maksavana (myös ilman lähetettä), vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, Kelan tukemaan kuntoutuspsykoterapiaan tai Kelan vaativaan lääkinnällisen kuntoutukseen (jos asut Helsingissä), jolloin Kela maksaa kuntoutuksen kokonaan.

Puheterapiaan voit tulla itse maksavana (myös ilman lähetettä), HUS:n tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaana, jolloin Kela maksaa kuntoutuksen kokonaan. Kelan vaativaa lääkinnällistä puheterapiaa toteutamme sekä vastaanotolla että koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä Helsingissä, Vantaalla ja Sipoossa.